Om oss

Kennel Hexeberg

siden 2001

 

Børre Lien Hansen

Født 1972 og opprinnelig fra Elnesvågen og oppvokst på Gardermoen.

Monica Gullesen Hansen

Født 1970 og opprinnelig fra Bodø.

  • Jeg startet med Hovawart i 2001, da kjøpte jeg og min tidligere samboer, Sunnyvales Amira fra Randi Schei på Gjøvik. Vi ble bitt av utstillingsbasillen og var titt og ofte rundt på stevner i hele Norge. Amira ble også etterhvert Norsk Champion. Vi trente hverdagslydighet og hun ble etterhvert en skikkelig pappajente. I 2003 ble Monica og jeg et par. Og etter litt i tenkeboksen bestemte vi oss for at vi ville satse på oppdrett av rasen. En ting er sikkert når du driver med avl er at man lærer hele tiden. Nå etter 14 år med rasen vil jeg si at jeg lærer hele veien og kontaktnettet er blitt stort. Alt fra hundefolk med samme interesse, valpekjøpere, Norsk Hovawart Klubb og utenlandske hovawart eiere i flere land.

 

 

 

 

 

Monica og jeg har drevet med Leonberger siden 2005 til 2013, dette har vi avviklet. Eurasier startet vi med i 2010. Vi er en familie på 6 personer. Vi har barna Victoria Charlotte - 22 år, Ole Herman - 14 år, Ellen Beathe 9 år og Espen Olai 8 år. Det vil si at vi hadde med hvert av de største barna inn i forholdet og de to smårollingene Ellen og Espen er det vi som har klart å få til :) Her hjemme er det mor som har den daglige omsorgen da hun er hjemmeværende husmor med all verdens hobbier. (Syr, Strikker, Smykker, Hekler, Hund og Barn)

 

Børre er også engasjert med fotball. Ellers er det han som trener hund, går på utstilling med hund og planlegger avl. Videre har han begynt å jobbe med hunder med adferdsproblemer. Har tatt noe kurs og får kontinuerlig veiledning. Dette er utrolig spennende, lærerikt og utfordrende.